Conceptul Economat

Magazinele Economat reprezintă o inițiativă a Primăriei Sectorului 5 al Capitalei. Acestea se adresează atât locuitorilor sectorului 5 cât și tuturor acelora care doresc să achiziționeze produse alimentare și nealimentare la un preț cât mai mic.

Primele magazine Economat au fost înființate începând cu anul 2002, având în prezent 3 puncte de lucru aflate în sectorul 5, în zonele Rahova, Cotroceni și Ferentari. Deși au existat mai multe încercări ale administrațiilor locale de a înființa unități asemănătoare, singurele exemple de succes au rămas cele trei magazine din sectorul 5.

Urmărind permanent să își îndeplinească scopul asumat de a vinde produsele la prețuri cât mai mici, Economat Sector 5 are ca obiectiv să ofere marfă la cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru a respecta exigențele ridicate ale clienților, rețeaua Economat pune accent pe calitatea și prospețimea produselor ce provin preponderent de la companii românești. Mai mult decât atât, pentru a diversifica oferta de mărfuri, Economat Sector 5 promovează micii producători de carne și preparate din carne, precum și de lactate, legume și fructe, prin punerea în vânzare a produselor acestora în rețeaua de magazine.

Astfel, clienții pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la cele de bază la cele cu vânzare zilnică, dar și din cele aflate în ofertele pentru ocazii speciale și sărbători.

Magazinul Cotroceni este inchis temporar!

Oferte